The return of Miss Lazy.

Nu var det längesen jag skrev senast. Våren gick ju kanonbra, träningsmessigt. Sommaren mindre bra. Började jobba mer och fann att det fina vädret och sommarsysslor lockade mer på min fritid än vad träningen gjorde. Jag kom helt enkelt av mig.
MEN! Sommaren är över och jag är åter nere i deltid. Jag har bestämt mig att plånboken ska få ta smällen av det men icke kroppen.
Det här har varit en bra vecka. Den började med 50 minuters simning i tisdags. I torsdags var jag åter i bassängen. Denna gång en timme. Jag känner redan nu en skillnad i min energi den här veckan, vilket motiverar mig till att fortsätta.
Jag har ju sagt att vikten inte är min motivation utan att det är hälsan och orken. Men eftersom jag inte har något emot att gå ner i vikt ska jag även nu tänka lite på vad jag äter. Räkna kalorier helt enkelt. Som vilken brud som helst. Ingen mat är NO-NO men allt med måtta är mitt nya motto.
Jag har även gjort up ett litet träningsschema. Eftersom jag känner att simningen är skön för min kropp tänker jag köra det mån, ons och fre. Tis + tors kör jag lite hemmaövningar med fokus på mage och rygg, så att jobbet blir aningen lättare. Helgen får hållas lugn. Det är ju det den är till för. Men minst en promenad per helg ska jag förska få till!
Utöver min träningsplan så ska jag såklart fortsätta med att gå till jobbet varje dag. En liten härlig uppiggande tur på cirkus 25 min.

Till en ny början! HUSSAH!

RSS 2.0